На Тернопільщині збільшили виробництво сиру

новини Тернополя

За підсумками роботи за січень–серпень 2013 року підприємствами області, які займаються виробництвом харчових продуктів та напоїв, забезпечено зростання виробництва на 1,9%. Про це повідомили в головному управлінні статистики в Тернопільській області.

Підприємства харчової промисловості у порівнянні до січня–серпня 2012 року збільшили виробництво окремих видів продукції, зокрема: сиру свіжого неферментованого, включаючи сирну сироватку та кисломолочний сир і олії нерафінованої відповідно в 2,9 раза, м`яса великої рогатої худоби замороженого – в 1,6 раза, м`яса великої рогатої худоби свіжого чи охолодженого – на 29,1%, йогурту та інших ферментованих чи сквашених молока та вершків – на 10,9%, круп, борошна грубого помелу та гранул з культур зернових – на 4,9% тощо.

Обсяг реалізованої продукції підприємств харчової галузі за січень–серпень 2013р. склав 36,9% від загального обсягу реалізованої продукції по області.

Автор: NTER | Дата публикации: 14.10.13 |

Комментарии

Комментировать

ВКонтакте
FaceBook