На «Коропфест 2013» з коропом готували навіть вареники

На Тернопільщині у селищі Коропець Монастириського району 21 липня пройшов вже традиційний  Фестиваль кулінарного мистецтва “Коропфест”.

новини Тернополя

Як повідомилиорганізатори заходу, цього року в рамках фестивалю пройшли майстер-класи з приготування вареників з коропом і фірмового маринованого коропа.

Крім того, гості фестивалю спробувалии коропів, приготованих за різними рецептами.

Вранці всі бажаючі мали можливість половити рибу в Дністрі, а з улову приготували юшку.

У рамках фестивалю також пройшов «Крок до зірок»,  футбольний матч, працювали  майстерні народних ремесел.

Фестиваль кулінарного мистецтва “Коропфест” проводитися в Тернопільській області вже вшосте. Традиційно на фестивалі місцеві і приїжджі кулінари представляють найрізноманітніші страви з коропа. Як правило, у конкурсі на найкращого приготованого коропа, який щорічно проводиться в рамках фестивалю, бере участь більше 100 страв.

Автор: NTER | Дата публикации: 22.07.13 |

Комментарии

Комментировать

ВКонтакте
FaceBook